Onze missie

De zorg is een unieke sector om in te werken. Het personeel in de zorg is zeer gedreven, dienstbaar en enthousiast, waarbij alle aandacht gericht wordt op de patiënt of cliënt. Daarentegen zien we helaas een hoog ziekteverzuim en verloop van medewerkers. Bij CareDrives vinden we het erg jammer om te zien dat deze enthousiaste en gedreven mensen op hun werk niet altijd de tools krijgen om dit enthousiasme duurzaam voort te kunnen zetten.


Bij CareDrives hebben we één grote missie: We willen de zorg op een positieve manier verbeteren, en eraan bijdragen dat we dit grote enthousiasme bij zorgmedewerkers kunnen behouden. CareDrives doet dit door medewerkers, managers en bestuurders inzicht te geven in het functioneren van henzelf, elkaar en het team. CareDrives brengt mensen in gesprek over hoe mooi het kan zijn dat drijfveren zo divers zijn en mensen van elkaar verschillen, hoe fijn het is om verschillende zienswijzen in een team te hebben en hoe men elkaar beter kan leren begrijpen.

Wij zijn er bij CareDrives van overtuigd dat deze inzichten enorm bijdragen aan onze missie, en zien ook dat op plekken waar CareDrives duurzaam wordt ingezet, het ziekteverzuim en verloop van personeel echt stukken lager is dan in de gemiddelde zorginstelling. Graag bouwen we samen verder om dat ene doel, het op een positieve manier verbeteren van de zorg, te bereiken. Doe je mee?